Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a Postai Agora szolgáltatás megszűnik, ezért a honlap 2020.12.31.-ig lesz elérhető.

Magyar Posta Zrt.


Ügyintézés

nyitokep-uj-kicsi

Az alábbi gombokat megérintve az adott élethelyzethez kapcsolódó ügyek leírásait találja. Ha a keresett tartalmat nem találta meg, írja be a keresett kifejezést a képernyő felső sávjában található „keresés” mezőbe.KÖZIGAZGATÁSI ISMERETEK

A Magyar közigazgatás-fejlesztési program legfontosabb stratégiai célként a hatékony nemzeti közigazgatás megteremtését és a közszolgáltatások színvonalának emelését határozta meg.

VÁLLALKOZÓI ISMERETEK

Egy ország gazdaságát a vállalkozások mozgatják. A kis- és közepes méretű vállalkozások (KKV-k) különösen fontos szerepet töltenek be a GDP-termelésben, a foglalkoztatásban és az innovációban.

INTERNETES ISMERETEK

Kulcsfontosságú azon tudás fejlesztése, amely az infokommunikációs eszközök használatát, a versenyképességi és foglalkoztatási előnyök kihasználását célozza.

AZ AGORA PROJEKT

A Postai Agora projekt célja, hogy a kistelepüléseken elérhetővé váljanak a közigazgatási- és közösségi szolgáltatások, megkönnyítve a települések és vonzáskörzetük lakossága számára az ügyintézést.

HASZNOS LINKEK

Munka- és adózási ügyekben, a nyugdíjba vonulás és Rendelkezés Nyilvántartás témakörében és egyéb közigazgatási ügyben tájékozódhat, de elérheti a Magyar Államkincstár és a Minisztériumok oldalát is.

POSTAI AGORA ASZF

Postai Agora szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei.