Részletek

 

 

 

 

 

Részletek
A képen egy Magyarországot ábrázoló kép látható, ahova csomagok érkeznek. A képen látható felirat a következő: Bármennyiért rendelsz az eu-n kívülről, áfaköteles és vámkezelni kell. A Posta segít neked elintézni a vámkezelést.

 

 

 

 

 

Részletek

Hírek

Kiberbiztonsag_500x

ISMÉT ADATHALÁSZ LEVELET ÉS SMS-T KÜLDENEK A MAGYAR POSTA NEVÉBEN

Vigyázat: a bankkártyája adatai és a bankszámláján lévő pénz kerül veszélybe, ha a káros email hivatkozására kattint vagy adatokat ad meg!TOVÁBB
icsekk_360x235

Három év alatt közel hatszorosára nőtt a mobilappon keresztüli csekkbefizetések száma

2021-ben közel 40 százalékkal nőtt a mobilappon keresztüli csekkbefizetési forgalom, így bőven átlépte az évi 10 millió darabos határt.


Tovább
Magyar-belyegek

GÖNCZ ÁRPÁDRÓL, RICHTER GEDEONRÓL, LUIS PASTEURRŐL IS MEGEMLÉKEZIK 2022-BEN BÉLYEGEN A MAGYAR POSTA

Az itt felsorolt hírességek mellett – a többi között - az erdélyi kopasznyakú tyúk is helyet kap a Posta idei alkalmi bélyeg-kínálatában.

Tovább
További hírek...

Blog

alaptorv-360x235px

10 ÉVE LÉPETT HATÁLYBA MAGYARORSZÁG ALAPTÖRVÉNYE – Már kapható a Magyar Posta erre az alkalomra készített alkalmi bélyege

Ezzel a kibocsátással kicsit mi, a Magyar Posta is, részt vállalhatunk abban, ami az Alaptörvény célja, azaz szövetséggé kovácsolni „a múlt, a jelen és a jövő magyarjai”-t.

részletek
penny-black-360x235

Mintegy 2 milliárd forintért vásárolhatják meg a bélyegtörténelem legjelentősebb címletét

Árverésre bocsátja az első postai bélyeg, a Penny Black egy érintetlen, nem használt címletét december 7-én Londonban a Sotheby's aukciósház. A fekete Penny Black alig több mint egy évig volt forgalomban.


részletek
MP_poszt_360x235_Vili

Az Elektronikus adat az automatikus vámkezelés lelke

"A szó elszáll, a papír megmarad”, de manapság az elektronikus rendszerek világában a papír mellé odaírhatnánk az elektronikus adatot is. Különösen igaz ez a postai vámkezelés esetében. Vám Vili rögtön elmagyarázza, hogy miért.részletek
További blogbejegyzések...