A képen egy sakkjátszmához felsorakoztatott, átlátszó anyagból készült sakkbábuk láthatóak.

KARRIER

Álláslehetőségek széles körben, az ország egyik legnagyobb foglalkoztatójánál

Az évről évre eredményesebben működő Magyar Posta Zrt. – részben a hagyományos postai termékek megújításával – folyamatosan bővíti termékpalettáját, és egyre jelentősebb szerepet tölt be a hazai pénzügyi piacon. Magyarország egész területén elérhető, az egyik legnagyobb versenypiaci foglalkoztatóként vonzó munkahely mindazok számára, akik személyes és közös teljesítményt, a szakmai fejlődést és karriert, a biztos jövedelmet és juttatásokat, az egyre korszerűbb munkakörülményeket részesítik előnyben és hisznek a csapat erejében. A 30.000 postai munkavállaló elismert tagja a magyar társadalomnak, mert a munkájuk iránti felelősséggel és együttműködésükkel nap mint nap kivívják ügyfeleik bizalmát.

Kísérje figyelemmel állásajánlatainkat, legyünk együtt a jövő postásai!

Amennyiben alábbi konkrét ajánlataink nem keltették fel az érdeklődését, küldje meg önéletrajzát az adatbankunkba, a karrier@posta.hu e-mail-címre!

TÁRSADALMI FELELŐSSÉG

Társadalmi felelősségvállalásunk többek között a környezetvédelem területén tett erőfeszítéseinkkel, különböző aktív egyesületi, szervezeti tagságokkal, illetve a rászorulók segítésével mérhető.

Tovább